Boingo Wi-Fi

 Budite online svuda u svetu!

Izdvajamo

WiFi pristup na više od milion hotspot lokacija u svetu

Za korisnike Mastercard Gold ili Business Charge kartice

Bez naknade za roaming


Šta je Boingo Wi-Fi usluga?

Naša AIK Banka unapređuje svoje usluge sa ciljem da svojim klijentima obezbedi uživanje u brojnim privilegijama. Svim korisnicima Mastercard® Gold i Business Charge kartica omogućili smo novu premium uslugu Boingo Wi-Fi.

Boingo Wi-Fi usluga omogućava internet pristup na više od 1 milion hotspot lokacija širom sveta uz brzinu od 20 Mbps – 50 Mbps. Korisnik Mastercard® Gold ili Business Charge kreditne kartice ima mogućnost da na brz i jednostavan način aktivira i koristi svoj lični Boingo nalog i to bez naplate dodatnih troškova i naknada za roaming.

Wi-Fi konekcija je dostupna na četiri različita uređaja, uključujući mobilni telefon, tablet ili laptop na različitim lokacijama kao što su aerodromi, restorani, hoteli, arene, sportske hale, prevozna sredstva, kafići, a čak i u samom avionu na letovima određenih avio-kompanija.


Kako se registrovati

Proces registracije je brz i jednostavan. Korisnik se može registrovati za uslugu i aktivirati Boingo nalog na vebsajtu https://mastercard.boingo.com na kojem unosi pun broj Mastercard Gold ili Business Charge kartice u cilju provere mogućnosti korišćenja ove usluge. Na istoj stranici, korisnik unosi osnovne podatke i definiše korisničko ime i lozinku koju će dalje koristiti za pristup Boingo Wi-Finder aplikaciji.
Nakon uspešne registracije, korisniku su na raspolaganju sve informacije koje se odnose na korišćenje usluge, kao i koraci za pronalaženje Wi-Finder aplikacije koja se može instalirati na mobilnom telefonu, tabletu ili laptop uređaju.

Potrebno je da se samo jednom izvrši registracija na veb stranici, dok za korišćenje Boingo Wi-Fi usluge korisnik treba da instalira Boingo Wi-Finder aplikaciju. 
 
 

Boingo Wi-Finder aplikacija

Boingo Wi-Finder aplikacija omogućava pronalaženje najbližih hotspot lokacija i konekcija uz samo par klikova.
 

Kako se koristi Boingo Wi-Finder App?