Smart mbanking aplikacija

 Uštedite vreme i novac 

Prednosti mobilne aplikacije

Jednostavno, brzo i sigurno - digitalno bankarstvo

Uštedite i preko 3.900 dinara godišnje na plaćanju računa*

Uvid u stanje po računima i karticama dostupan 24/7

Uplata sredstava na račun kreditne kartice

Bez čekanja u redu

Lokator ekspozitura i bankomata


Pregled

Korišćenjem Naša AIK Banka Online štedite vaš novac i vreme.
Bez dolaska u ekspozituru i čekanja u redu, putem Naša AIK Banka Online, bilo kada i bilo gde, možete plaćati Vaše račune i to uz nižu proviziju.

I to nije sve, uz Naša AIK Banka Online možete da:


Jednostavno brzo i sigurno

Za korišćenje Naša AIK Banka Online, neophodno je da ste korisnik bilo kog paketa tekućeg računa iz naše ponude i ovu uslugu možete da korisite poptuno besplatno. Za korisnike osnovnog tekućeg računa mesečna naknada iznosi 120 dinara – međutim, do oktobra 2017 i za ovaj tip računa traje promotivni period tokom kojeg se naknada ne naplaćuje!

Postanite korisnik u dva laka koraka:

Preuzmite

Preuzmite Naša AIK Banka Online - mobilnu aplikaciju sa jednog od marketa, u zavisnosti od operativnog sistema uređaja koji koristite.

Linkovi:

Aktivirajte

U najbližoj ekspozituri banke podnesite zahtev za Naša AIK Banka Online.

Putem E-maila, poslaćemo Vam aktivacioni kod. Posetite Naša AIK Banka Online na https://online.sberbank.rs, i odaberite opciju „Aktivacija naloga“.

Unesite korisničko ime iz Ugovora, i aktivacioni kod, a nakon toga odaberite samo Vama poznatu lozinku i odmah počnite da uživate u benefitima Vašeg ličnog digitalnog šaltera. Pogledajte uputstvo.

Koristite
  • Korišćenje Naša AIK Banka Online mobilne aplikacije je jednostavo i bezbedno. Svaka instalacija je jedinstvena, aktivacioni kodovi su jednokratni i ne mogu se više puta koristiti. Za logovanje u aplikaciju neophodan je samo Vama poznat PIN, dok je svaku transakciju neophodno autorizovati takođe PINom
  • Za Vas pripremili smo uputstva za najčešće korišćene funkcionalnosti.
  • Takođe, dostupan Vam je i demo putem kojeg i pre aktivacije možete isprobati sve funkcionalnosti i uveriti se u lakoću korišćenja. Ako još uvek niste, intalirajte aplikaciju i isprobajte je.

* Proračun rađen na osnovu razlike u iznosu provizije u ekspozituri (80 dinara) i provizije za digitalne transakcije (15 dinara). Sa prosečnih pet mesečnih transakcija, minimalna godišnja ušteda je 3.900 dinara.