Plaćanje računa skeniranjem QR koda

 Plaćanje računa skeniranjem 2D bar koda 

Prednosti Scan2Pay

Brzina

Preciznost

Jednostavnost


Scan2Pay

  • Scan2Pay je nova, jedistvena usluga na domaćem tržištu, koja vam omogućava da račune plaćate jednostavnije i brže nego ikada ranije, uz maksimalnu preciznost unosa podataka.
  • U saradnji sa SBB, VIP Mobile i Telekom Srbija, a uskoro i drugim kompanijama, omogućili smo ovaj servis na prodajnim mestima Mercator-s, našoj mobilnoj bankarskoj aplikaciji, a uskoro i na bankomatima u našoj mreži.
  • Računi ovih kompanija štampaju se sa 2D bar kodom (QR ili PDF 417 format), koje ćete lako prepoznati.

  • Da biste jednostavno, brzo i precizno platili račun, dovoljno je da u meniju mobilne aplikacije, u kategoriji „Plati“, odaberete „2D bar kod skener“, kameru telefona usmerite ka 2D bar kodu na računu i uplatnica će biti popunjena svim neophodnim podacima.
  • Potvrdite plaćanje vašim PIN-om i uživajte u najbržem plaćanju računa u Srbiji.
  • Ova usluga dostupna je u obe verzije aplikacije, iOS i Android, a ako je ne vidite na vašem uređaju, dovoljno je da aplikaciju ažurirate (update) u okviru App Store ili Google Play prodavnice.

Video uputstvo - kako koristiti uslugu Scan2Pay?


Naša AIK Banka Online – mobilna aplikacija

Nemate našu mobilnu aplikaciju?

Preuzmite je ovde:

Posetite najbližu ekspozituru banke (možete je pronaći u lokatoru ekspozitura unutar aplikacije), podnesite zahtev za korišćenje Naša AIK Banka Online i odmah ćete dobiti kodove kojima aktivirate aplikaciju.

Više o Naša AIK Banka Online mobilnoj aplikaciji pročitajte ovde...