LoungeKey

Doživite premium iskustvo i putujte sa stilom!

Izdvajamo

Pristup poslovnim salonima na aerodromima širom sveta

Brz i jednostavan način registracije

Korišćenje svih dostupnih usluga u okviru poslovnog salona


Šta je LoungeKey

Naša AIK Banka unapređuje svoje usluge sa ciljem da svojim klijentima obezbedi uživanje u brojnim privilegijama. Svim korisnicima Mastercard® Gold i Business Charge kartica omogućili smo novu premium usluge LoungeKey i Boingo Wi-Fi.

LoungeKey usluga omogućava korisnicima pristup poslovnim salonima na preko 1.100 aerodroma širom sveta. Ulazak u poslovni salon na aerodromu je brz i jednostavan, odnosno korisnik se identifikuje svojom Naša AIK Banka Mastercard® Gold ili Mastercard® Business Charge karticom.

Informacije o pregledu dostupnih poslovnih salona, opremljenosti, lokacijama i radnom vremenu, su dostupne na LoungeKey vebsajtu ili aplikaciji.

Naša AIK Banka je omogućila pristup poslovnim salonima, dok se svaki ulazak korisnika ili gosta korisnika kartice naplaćuje u skladu sa naknadama definisanim važećim Tarifnikom. Izuzetak su poslovni saloni na aerodromima Nikola Tesla, Sarajevo i Sky i JET klubovi bečkog aerodroma, za koje se ulaz ne naplaćuje* za korisnika kartice.

 

____

* Ukoliko na navedene aerodrome korisnik želi da uvede gosta, ulazak nije besplatan, već se naplaćuje za korisnika i gosta, u skladu sa važećim Tarifnikom.


Kako se registrovati

Proces registracije je brz i jednostavan!

Korisnik kartice pristupa LoungeKey vebsajtu ili aplikaciji kako bi izvršio inicijalnu registraciju.

Korisnik se može registrovati za uslugu i aktivirati Lounge Key nalog na veb sajtu:
https://www.loungekey.com/nasaaikbankagold za Gold karticu i
https://www.loungekey.com/nasaaikbankabusinesscharge za Business Charge karticu

Registracija kartice omogućava pristup LoungeKey programu, kreiranje profila i prikaz liste odgovarajućih poslovnih salona.


LoungeKey aplikacija

LoungeKey aplikacija omogućava Korisniku uvid u dostupne salone na željenom aerodromu i njihovu opremljenost.

Aplikacija se može instalirati na mobilnim telefonima i dostupna je na iOS ili Android platformi.


Kako se koristi LoungeKey App?

 

 

Korak 1 

Kako bi pristupio aplikaciji, korisnik

unosi korisničko ime i lozinku,

koju je kreirao na vebsajtu ili direktno u aplikaciji.

 

 

Korak 2

Aplikacija pruža mogućnost pretrage i

uvid u najbliži poslovni salon u okviru

LoungeKey programa na odabranom

aerodromu.

 

 

Korak 3

Selektovanjem željenog poslovnog salona

korisnik ima uvid u radno vreme,

opremljenost salona i usluge koje može

da koristi.


Šta je Boingo Wi-Fi usluga?

Naša AIK Banka unapređuje svoje usluge sa ciljem da svojim klijentima obezbedi uživanje u brojnim privilegijama. Svim korisnicima Mastercard® Gold i Business Charge kartica omogućili smo novu premium uslugu Boingo Wi-Fi.

Boingo Wi-Fi usluga omogućava internet pristup na više od 1 milion hotspot lokacija širom sveta uz brzinu od 20 Mbps – 50 Mbps. Korisnik Mastercard® Gold ili Business Charge kreditne kartice ima mogućnost da na brz i jednostavan način aktivira i koristi svoj lični Boingo nalog i to bez naplate dodatnih troškova i naknada za roaming.

Wi-Fi konekcija je dostupna na četiri različita uređaja, uključujući mobilni telefon, tablet ili laptop na različitim lokacijama kao što su aerodromi, restorani, hoteli, arene, sportske hale, prevozna sredstva, kafići, a čak i u samom avionu na letovima određenih avio-kompanija.

Više o Boingo Wi-Fi usluzi i aplikaciji Boingo WiFinder koja vam omogućava besplatan wi-fi pristup na preko milion lokacija širom sveta, možete pročitati ovde.