BizAsistencija

Pomoć u nepredviđenim situacijama

I biznisu je potrebna podrška

I pored brižljivog planiranja, svaki biznis se ponekad nađe pred iznenadnim iskušenjima. Za brzo rešavanje neočekivanih izazova, da nesmetano nastavite sa radom i ne mislite na svaki logistički detalj, osmislili smo paket usluga BizAsistencija - podrška koja je tu kada je najpotrebnije.


Pregled uslova

 

 

Usluga šlepa
Road Assistance – podrška na putu za do 3 službena vozila, u Srbiji i u Evropi

Pokrića u Srbiji: popravka vozila na licu mesta, šlep u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, besplatna usluga dostave ključeva vozila do 120 km u oba pravca (gorivo nije uključeno u cenu); besplatna usluga dostave goriva do 180 km u oba pravca (gorivo nije uključeno u cenu). Bilo koja od navedenih usluga moze biti korišćena do 3 puta u toku godine i u okviru limita od 500 kilometara. Pokrića u Evropi: u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravka (do 1h rada) ili usluge šlepa do najbližeg servisa. Teritorije u Evropi na koje se odnosi pokriće: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Grčka, Mađarska, Slovenija, Severna Makedonija, Crna Gora, Rumunija i Bugarska.

OfficeBiz Equipment
Office Assistance - popravka kancelarijske opreme i IT podrška na Vaš zahtev

Popravka električnih kancelarijskih uređaja do godišnjeg limita od 120 EUR u dinarskoj protivvrednosti, Usluge IT savetovanja i konsultacija u cilju rešavanja problema. IT usluge na koje imate pravo i koje možete ostvariti podnošenjem zahteva su: održavanje IT infrastructure, usluge vezane za projektovanje i održavanje računarske mreže, konsalting pri nabavci opreme, izbora informacionog sistema ili drugog softvera, napredni hosting i usluge vezane za zaštitu i bezbednost informacionog sistema.

OfficeRepair light
Office Repair Light – prva pomoć u slučaju kvarova u Vašem poslovnom prostoru

Usluga pronalaženja i slanja majstora na teren u najkraćem mogućem roku, kada se ukaže potreba za nekom od sledećih popravki: vodoinstalaterski, stolarski, bravarski, staklarski i električarski radovi, kao i radovi vezani za uređaje za grejanje (usled kvara, osim kvarova koji su u nadležnosti odgovarajućih javnih preduzeća). Pokriće troškova asistencije (usluge majstora) iznosi do 120 EUR.

 


Kako se koriste BizAsistencija usluge

  • Korisnici dobijaju Potvrdu o korišćenju usluga BizAsistencija. Željenu uslugu dobijate jednostavnim pozivanjem našeg specijalizovanog Kontakt centra na broj +381 11 411 88 99. Usluge se mogu koristiti 72 sata nakon izdavanja Potvrde koja je važeća dok je klijent aktivni korisnik paketa računa Biznis Plus, Progres Plus, Progres MAX

  • Podnesite zahtev za Biznis PlusProgres PlusProgres MAX  i uživajte u prednostima usluga BizAsistencija!