Mastercard® Business Charge

 Izbor uspešnih poslovnih ljudi!

Prednosti

Beskamatno korišćenje sredstava do 38 dana

Plaćanje roba i usluga na POS terminalima i internetu u zemlji i inostranstvu, uz besplatna SMS obaveštenja za sve izvršene transakcije

Dodatne kartice za Vas i Vaše zaposlene


Opis proizvoda

Mastercard® Business Charge je kreditna kartica koja je namenjena pravnim licima. Korišćenje ove kartice će Vaše svakodnevno poslovanje učiniti još sigurnijim i jednostavnijim.

 • Praktičan način da izbegnete nepotrebne administrativne procedure prilikom plaćanja troškova reprezentacije i troškova na službenom putu
 • Racionalizujete potrošnju u inostranstvu, smanjite troškove i obezbedite siguran pregled svih troškova.
 • Kreditni limit koji možete imati na raspolaganju se formira u zavisnosti od kreditne sposobnosti  kompanije kojoj se kartica izdaje, uz mogucnost određivanja pojedinačnog limita svakom od korisnika kartice ponaosob.
 • Banka jednom mesečno dostavlja izveštaj o svim izvršenim transakcijama u prethodnom mesecu, a nosilac kartice (kompanija) je u obavezi da kompletan iznos iskorišćenog limita izmirido 8-og dana u  mesecu.
 • Beskontaktno plaćanje - ova tehnologija vam omogućava brzo i jednostavno plaćanje iznosa do 4.000 RSD prinošenjem kartice na prodajnom mestu.

Korišćenje Mastercard® Business Charge kartice vam omogućava i sledeće premium usluge:

 • Ulaz u biznis klub na aerodromu Nikola Tesla (nalazi se kod Terminala 2, pored izlaza A4), Sky i JET klubove Bečkog aerodroma, kao i Business Lounge na aerodromu u Sarajevu (nalazi se na prvom spratu, Terminal B) se ne naplaćuje.
 • LoungeKey usluga koja omogućava korisnicima pristup poslovnim salonima na preko 1.100 aerodroma širom sveta. Ulazak u poslovni salon na aerodromu je brz i jednostavan, odnosno korisnik se identifikuje svojom Naša AIK Banka Mastercard Business Charge  karticom. Više informacija pogledajte ovde.
 • Boingo Wi-Fi usluga koja omogućava internet pristup na više od 1 milion hotspot lokacija širom sveta uz brzinu od 20 Mbps – 50 Mbps. Korisnik Mastercard® Business Charge kartice ima mogućnost da na brz i jednostavan način aktivira i koristi svoj lični Boingo nalog i to bez naplate dodatnih troškova i naknada za roaming. 
 • Međunarodno putno osiguranje koje omogućava plaćanje hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu, u maksimalnom iznosu do 40.000 EUR. Osiguranje važi bilo gde u svetu, za jedno ili više putovanja u inostranstvo, na maksimum 90 dana godišnje i odnosi isključivo na Korisnika kartice koji ima status nosioca polise osiguranja.
 • Naša AIK Banka Business Assistance je usluga koja vam omogućava pomoć na putu, na teritoriji cele Evrope i sadrži sledeće asistencije: Roadside ORYX Assistance, Backup Car ORYX Assistance i Drive Angel ORYX Assistance. Više o ovoj usluzi možete pročitati ovde.

Zainteresovan/a sam za Mastercard® Business Charge karticu

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka

Proces online apliciranja za proizvod

Popunite online formu

Prijavite se online

Prikupite potrebnu dokumentaciju i zakažite sastanak


Dokumenti

 • Informaciju o potrbnoj dokumentaciji možete dobiti od Vašeg relationship managera.