Press centar objava

Trostruka ušteda sa Bonus kreditom Sberbanke Srbije

22.09.2014

Beograd, 26.08.2014. – Sberbanka Srbije u okviru nove ponude keš kredita i kredita za refinansiranje, postojećim i novim klijentima nudi specijalne uslove kreditiranja koji omogućuju trostruku uštedu i to u vidu dobijanja kredita bez troškova obrade, sa nižom kamatnom stopom i bonusom koji klijenti dobijaju svake godine.
Marina Vrcalović, Expert u Odeljenju za razvoj proizvoda Sberbanke Srbije objašnjava:
“Sberbanka Srbije je jedina banka na tržištu koja nagrađuje svoje klijente za urednost u otplati, čime pokazuje da je banka koja ceni lojalnost i prati potrebe svojih klijenata. Po prvi put na našem tržištu, jedna banka je odlučila da svojim klijentima vrati novac, u vidu nagrade za njihovu urednost u otplati kredita. Svaki klijent koji odabere keš ili refinansirajući BONUS kredit do 31. oktobra ove godine, dobija mogućnost da svake godine ostvari povrat sredstava u visini od 1% od ukupnog iznosa kredita.
U praksi bi to značilo, da ukoliko klijent uzme kredit u iznosu od 500.000 dinara na 8 godina i bude uredan u otplati kredita tokom celog perioda kredita, moći će da ostvari bonus u bruto iznosu 5.000 dinara godišnje, odnosno 40.000 dinara na kraju otplate kredita. Bonus se klijentima isplaćuje na njihov tekući račun i sa tim novcem mogu slobodno raspolagati.”