Press centar objava

Besplatno kasko osiguranje uz dinarski auto kredit

25.03.2013

Beograd, 25.03.2013. - Sberbanka je prateći aktuelna dešavanja na tržištu i uvažavajući potrebe svojih sadašnjih i budućih klijenata i nastavljajući svoju saradnju sa AMSS, u svoju ponudu auto kredita uvela dodatnu opciju prilikom kupovine novih vozila sa ili bez učešća koja klijentima pruža besplatno kasko osiguranje u trajanju od jedne godine.

Marija Đinđić, direktor grupe za poslove osiguranja objašnjava:

„Ovim potezom Sberbanka nastavlja sa tradicijom inovativnih rešenja i kreiranja najboljih uslova za korisnike svojih proizvoda. Procedura dobijanja kredita je krajnje jednostavna, a svi zainteresovani klijenti mogu dobiti u ekspoziturama rbanke sve neophodne informacije vezane za ovu najnoviju ponudu. Opcija važi za kupovinu novih vozila ukoliko je iznos kredita do 25.000 evra.

Fiksna rata je rata kredita koja je ista i ne menja se sve vreme otplate kredita. Izražena je u dinarima i ne prati rast referentnih kamatnih stopa. Takođe, nema preračunavanja u odnosu na kurs na dan plaćanja rate. Da su klijenti prepoznali prave koristi zaduživanja u dinarima potvrđuje činjinica da je 90% ukupnog plasmana kredita u domaćoj valuti (dinarski krediti sa fiksnom kamatom). Od početka smo se vodili idejom da klijentima ponudimo nepromenljive uslove i glavna prednost dinarskog kredita sa fiksnom kamatom je to što kamata i mesečna rata ostaju fiksne tokom celog perioda otplate kredita bez obzira na kretanja kursa ili referentnih stopa.