Press centar objava

Sberbank Srbija – Nova 24/7 usluga koja štedi vreme i čuva kućni budžet

15.10.2014

Beograd, 15.10.2014. – Sberbanka Srbije je svim svojim klijentima u okviru paketa „Jednostavno“, obezbedila potpuno nove usluge na tržištu u vidu 24/7 usluga.
 

Vladimir Ćirić, ekspert za razvoj proizvoda Sberbanke Srbije objašnjava:
 

„Prvi put na srpskom tržištu, jedna banka klijentima obezbeđuje kvalitetnu uslugu koja nije bazirana na bankarskim proizvodima, uslugu koja štedi vreme i čuva kućni budžet. Ove usluge su besplatne i nisu vezane za kreditne kartice ili slične proizvode. U okviru 24/7 usluga Sberbanka Srbije nudi tri osnovne usluge:
- Vaš drug na drumu (dve brze popravke na drumu, zamena točka, punjenje akumulatora, dostava izgubljenih ključeva ili dostava goriva)
- Vaš majstor (dve intervencije u vašem domu od strane registrovanog majstora, proverenih kvalifikacija, pokrivaju sve havarijske kvarove na elektro i vodovodnim instalacijama, mehaničke kvarove brava i vrata, lomove spoljnih stakala i sl.)
- Vaš lekar na telefonu (saveti lekara opšte prakse, servisne informacije, tumačenje nalaza i sl.).“
Sberbanka Srbije se na srpskom tržištu ističe velikim brojem inovativnih proizvoda, tehnološki naprednim rešenjima i velikom inovativnošću. Program 24/7 usluga je sastavni deo strategije Sberbanke u građenju dugoročnih odnosa sa klijentima, u okviru kojih banka klijentu pruža mnogo više od finansijskog servisa. Sberbanka tezi da bude partner svim svojim klijentima, ali i oslonac i pomoć u nepredviđenim situacijama.