Press centar objava

Nova ekspozitura Sberbanke Srbije u Leskovcu

14.11.2014

Leskovac, 13. 11. 2014. – Nova ekspozitura Sberbanke Srbije otvorena je danas u Leskovcu. Novu ekspozituru najveće ruske banke otvorili su Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije, gradonačelnik Leskovca Dr Goran Cvetanović i Goran Jović, Predsednik Regionalne Privredne komore  u  Leskovcu.
 

Marijana Vasilesku je prilikom otvaranja rekla da Sberbanka Srbije želi da bude što pristupačnija i bliža novim klijentima, kako fizičkim tako i pravnim licima i ponudi im široku lepezu bankarskih usluga sa akcentom na unikatnim proizvodima dizajniranim da odgovaraju njihovim sadašnjim potrebama i trendovima na tržištu u Srbiji.
„Sberbanka Srbije je po prvi put otvorila svoju ekspozituru u Leskovcu, administrativnom i privrednom centru Jablaničkog okruga koji poseduje povoljan geografski položaj, prirodne resurse, stručnu radnu snagu, razvijen preduzetnički duh i prepoznatljive poljoprivredne proizvode. Uz sve ove preduslove i postojeće privredne kapacitete i jedinstvene bankarske proizvode naše banke kao i iskustvo i znanje sa ruskog tržišta koje će se koristiti u bankarskom poslovanju takođe i ovde, verujemo da možemo da damo punu podršku razvoju ovog regiona,"  naglasila je Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije.