Press centar objava

Sberbank Srbija vam poklanja platnu SuperKarticu uz Jednostavno tekući račun

19.02.2015


Sada, Sberbank Srbija klijenti u okviru Jednostavno tekućeg računa  dobijaju besplatnu platnu SuperKarticu, što znači da ne plaćaju mesečno održavanje ove kartice.
 

„Naš osnovni tekući račun čini dobru bazu, ali sa rastućim potrebama klijenata kreirali smo i tekući račun Jednostavno. On obuhvata dinarski i devizni račun, debitnu karticu, obaveštenja o stanju na računu putem SMS poruke, uslugu trajnog naloga, internet i mobilno bankarstvo, online štednju Dobro jutro namenjenu za oročenja preko noći i naše popularne i jedinstvene 24/7 usluge. 24/7 usluge obuhvataju dve brze popravke na drumu, dve intervencije u vašem domu od strane registrovanog majstora i telefonske savete lekara opšte prakse. Navedene usluge su besplatne u okviru Jednostavno tekućeg računa i važe godinu dana od izdavanja kartice za 24/7 usluge. Pored toga, sada smo Jednostavno tekući račun obogatili i platnom Superkarticom za koju se u okviru ovog računa ne plaća mesečno održavanje“ objašnjava Mirjana Đorđević, direktor Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.
„Za svaku odobrenu platnu SuperKarticu klijent dobija na poklon 1500 dinara u bodovima, vaučer sa 10% popusta za prvu kupovinu u IDEA prodajnim objektima, mogućnost odloženog plaćanja ovom karticom do 45 dana, plaćanje na do 12 rata, kao i tri puta više bodova na SuperKartici prilikom plaćanja kod partnera ovog programa. Pored navedenog, SuperKartica je bazirana na PayPass tehnologiji beskontaktnog plaćanja“ ističe Miloš Nedeljković, direktor Odeljenja za digitalno bankarstvo i partnerstva u Sberbank Srbija.
Sberbank Srbija će nastaviti da razvija svoje poslovanje u Srbiji i da ulaže u inovativna rešenja i prodršku zajednici.