Press centar objava

Sberbank Srbija uredila park u Beogradu

09.05.2015

U sklopu svoje politike društveno odgovornog poslovanja, Sberbank Srbija je uredila park u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. U subotu, 9. maja od 9 do 12 časova organizovana je radna akcija renoviranja mini-parka ispred zgrade “Lola”, gde je tridesetak bankara farbalo klupe i ogradu.

U akciji je učestvovao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali sa svojim sinovima, kao i predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija Valeriy Ovsyannikov. Oni su tom prilikom zasadili po jedno drvo, kako bi ova zelena oaza bila još bogatija. „Želeli smo da pružimo doprinos uređenju grada, da imamo lepu i čistu sredinu sa prijatnim mestom za odmor“ istakao je tom prilikom predsednik Izvršnog odbora i dodao da su zaposleni banke i sami izdvojili deo ličnih primanja kako bi finansijski podržali ovaj projekat.
Sberbank na ovaj način želi da proširi zadovoljstvo i na ostale građane koji nisu direktni korisnici usluga banke, ali će u narednom periodu moći da uživaju u ovom parku. Zelena površina od oko 600 m2 koja se nalazi u jednom od centralnih beogradskih bulevara ponovo će biti mesto za predah i opuštanje građana prestonice.