Press centar objava

Nova promotivna ponuda za Sberbank Bonus kredit

31.08.2015

Zbog velike popularnosti proizvoda Bonus kredit, Sberbank Srbija će u periodu od 31. avgusta do kraja novembra 2015. godine klijentima ponovo ponuditi promotivne uslove za Bonus keš kredit i kredit za refinansiranje. Banka je snizila kamatnu stopu koja sad u promotivnom periodu iznosi 13.95% za Bonus kredit za refinansiranje, odnosno 15.15% za Bonus keš kredit sa jedinstvenim fiksnim rokom otplate do 60 meseci. Maksimalan mogući rok otplate kredita je do 96 meseci.


"Početak nove školske godine i time kupovina knjiga, plaćanje školarina, opremanje dece su faktori koji utiču na svaki porodični budžet. U nastojanju da izađemo u susret potrebama naših klijenata u predstojećem periodu koji zahteva značajne finansijske izdatke pripremili smo atraktivnu promotivnu ponudu za naš najpopularniji proizvod Bonus kredit. Naši klijenti imaju mogućnost da sve svoje finansijske obaveze objedine u jedan kredit i uzmu dodatni keš ili pak da se opredele samo za dodatni keš po povoljnim uslovima i na duži rok.
Želimo i da podsetimo da jedino naša banka nagrađuje svoje klijente bonusom za urednu otplatu kredita. Klijenti mogu ostvariti povrat novačanih sredstava na tekući račun ukoliko ispune uslov urednosti u otplati, i tako svake godine do kraja otplate kredita.
I to nije sve. Imamo posebne pogodnosti za sve klijente koji za bonus kredit apliciraju putem online kanala u toku trajanja kampanje. Sve što je potrebno da uradite je da za kredit aplicirate preko Sberbank sajta popunjavanjem formulara i tako ostvarite dodatne pogodnosti u toku promo perioda. Svi uslovi i detalji ove ponude dostupni su na sajtu banke" istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.


Procedura dobijanja Sberbank Bonus keš kredita ili kredita za refinansiranje je vrlo jednostavna, uz minimum dokumentacije, a najlakše i najbrže možete da aplicirate putem linka: /bonus-kredit.