Press centar objava

Nastavlja se saradnja Sberbank Srbija i GAZ Grupe - Beskamatni krediti za kupovinu GAZ vozila do kraja godine

25.01.2016

Sberbank Srbija i kompanija Verano Motologistic d.o.o. produžile su akciju beskamatnog finansiranja za kupovinu vozila iz ponude GAZ grupe do 31.12.2016. godine i obezbedile dodatne pogodnosti.
Kredite za kupovinu ovih vozila u iznosu do 15.000 evra sa rokom otplate do 24 meseca, Sberbank Srbija odobrava sa kamatom od 0%.

Ukoliko se klijenti odluče za duži rok otplate, na raspolaganju imaju kredite sa rokom otplate do 84 meseca, nezavisno od toga da li je indeksiran u evrima ili se odobrava u domaćoj valuti. Kredit indeksiran u evrima Banka odobrava po kamatnoj stopi od 6.45% + 3M Euribor. Dinarski kredit u prvih 60 meseci ima fiksnu kamatnu stopu od 12.95%, a nakon toga kamata iznosi 7.2% + 3M Belibor.
Nezavisno od roka otplate, naknada za obradu kreditnog zahteva iznosi 0.5% vrednosti odobrenog kredita, dok je minimalno učešće sa dosadašnjih 30%, spušteno na 20%.

Široka lepeza različitih modela vozila omogućava da Gazela program bude podrška poslovanju mnogih malih i srednjih preduzeća, pri čemu je cena vozila najbolja u svojoj klasi.

Kompletan asortiman vozila GAZ grupe može da se pogleda putem linka: www.gaz.rs, a više informacija o ponudi zainteresovani mogu da dobiju u ekspoziturama Sberbank, na veb sajtu www.sberbank.rs ili putem Kontakt centra Banke pozivom na broj 19909.