Press centar objava

Sberbank Super kredit sa najnižom kamatom uz najviši iznos i najduži period otplate

27.04.2016

Povoljni uslovi Sberbank Super kredita dovoljan su razlog za super osećaj, jer građani više ne moraju da biraju između otplate postojećih kreditnih obaveza i raspolaganja dodatnom gotovinom. Sada imaju mogućnost da uzmu maksimalni iznos kredita uz najduži rok otplate, a sve to uz veoma povoljnu kamatu. Atraktivna kamatna stopa, iznos do čak 3.000.000 dinara i rok otplate do 96 meseci čine ovaj proizvod najpovoljnijim u kreditnoj ponudi Sberbank Srbija.
Posebna pogodnost jeste jednostavna procedura odobrenja, a klijente koji apliciraju za ovaj kredit putem onlajn zahteva na www.sberbank.rs očekuje i 1% niža kamatna stopa.
„Kreiranjem Super kredita želeli smo da svim klijentima omogućimo da na jednostavan način usaglase svoje želje i mogućnosti. Super uslovi i jednostavna procedura odobravanja čine Super kredit jedinstvenim proizvodom u našoj ponudi. U želji da prevaziđemo očekivanja klijenata, za sve koji podnesu onlajn zahtev za kredit očekuje niža kamatna stopa“, istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.
Ukoliko se klijent odluči za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95% u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5% plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.
Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti u jednoj od Sberbank ekspozitura, pozivom Kontakt centra banke na 19909 ili posetom www.sberbank.rs.