Press centar objava

Sberbank Super kredit sada sa još nižom kamatnom stopom!

15.11.2016

Sberbank Srbija je dodatno snizila kamatne stope za sve klijente koji za dinarski keš i refinansirajući Super kredit apliciraju putem onlajn kanala. Kamatna stopa po kojoj se ovi krediti odobravaju niža je i do 2%, dok je istovremeno povećan i maksimalni iznos kredita. Građani tako sada mogu aplicirati za iznose do čak 1.000.000 dinara i to bez troškova obrade kreditnog zahteva!
„Potreba da se uštede vreme i novac je univerzalna i iz tog razloga poštujući naše klijente dodatno smo unapredili uslove našeg Super kredita za sve onlajn aplikacije. Kamatnu stopu po kojoj ga odobravamo snizili smo u zavisnosti od iznosa i do 2% i produžili rok otplate do 96 meseci, tako da naši klijenti sada mogu dobiti veći iznos kredita aplicirajuci online“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.
Nakon vrlo jednostavne aplikacije putem sajta banke www.sberbank.rs, klijenta će u roku od 24 časa pozvati Sberbank agent i sa njim dogovoriti dalje korake. Sberbank agent će doći po potrebnu dokumentaciju na mesto i u vreme koji klijentu najviše odgovaraju. Na ovaj način klijent dolazi u banku samo jednom, u trenutku potpisivanja ugovora.
Za sve klijente kojima je potreban veći iznos novca, na raspolaganju je standardna ponuda Super kredita do 3.000.000 dinara dostupna u svim Sberbank ekspoziturama.
Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti putem linka: /super-kredit/ ili u nekoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909.