Press centar objava

Učestvovali smo na 30. Beogradskom maratonu

24.04.2017

I ove godine smo učešćem na 30. Beogradskom maratonu u subotu 22. aprila promovisali prave vrednosti, družili se i pokazali koliko nam je timski duh važan.
Okupili smo se na starom mestu, već u 9.45h dogovorili tempo ali i prvo mesto za ,,pauzu“ - našu ekspozituru u Bulevaru kralja Aleksandra ispred koje smo se slikali.
Tačno u 10.15h je počela Trka zadovoljstva, a naše zelene majice i usled hladnijeg vremena u većoj meri kačketi, obeležili su prostor na startu :)
Sve pohvale za naše sjajne koleginice i kolege koji su istčali maraton i polumaraton: Maju Plavšić, Milu Novaković, Olivera Kavčića, Nikolu Toševskog i Marka Jelića!

Naše učešće je i ove godine imalo humanitarni karater – učešće povezujemo sa donacijom banke projektu ,,Vrednosti života“ koje organizuje Asocijacija Sportskih menadžera Srbije.

Zahvaljujući donaciji naše banke 22 mališana iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Prihvatilišta Beograd će u okviru tradicionalnog VI sportsko-kreativnog kampa „Vrednosti života“ provesti sedam dana na Divčibarama tokom kojih će uživati u nizu sportskih, kreativnih i edukativnih aktivnosti.
O akciji ,,Vrednosti života“
Asocijacija sportskih menadžera Srbije već 9 godina uspešno realizuje projekat „Vrednosti života“ i do sada je sprovedeno više od 500 programskih aktivnosti u kojima je učestvovalo više od 700 dečaka i devojčica iz ustanova socijalne zaštite. Sberbank Srbija prepoznala je istinske vrednosti ovog projektai u skladu sa svojim strateškom orijentacijomnastaviće da podržava inicijative humanitarnog karaktera, ali i da neguje i promoviše timski duh.