Press centar objava

Sberbanka Srbije će udvostručiti svoju mrežu filijala

08.08.2013

Beograd, 08. 08. 2013. – Druga u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke otvorena je danas na Novom Beogradu, u tržnom centru Piramida. Svečano presecanje vrpce od strane gospodina Valerija Ovsjanikova, predsednika Izvršnog odbora Sberbanke Srbije označilo je i zvaničan početak rada ove ekspoziture.

Predsednik Sberbanke Srbije, gospodin Ovsjanikov je rekao da Sberbanka kao najveća ruska banka donosi novu filozofiju poslovanja u bankarski sektor Srbije, sa ciljem da postane lider na domaćem bankarskom tržištu.

"Nakon rebrendiranja ekspoziture u našoj centrali, pravimo novi korak kroz proces transformacije banke i ka završetku procesa rebrendiranja ekspozitura u Srbiji, koji će u narednom periodu sve biti u potpunosti renovirane u skladu sa standardima Sberbanke".

"Sberbanka Srbije je deo jedne od najbrže rastućih finansijskih institucija u svetu, koja poseduje  finansijsku snagu, veliko iskustvo, znanje i talentovani i kreativni bankarski kadar. Mi poslujemo veoma dobro u Srbiji uz stalan rast i naš plan ima za cilj dalji razvoj i organski rast koji će biti ostvaren kroz udvostručavanje broja ekspozitura u našoj mreži u bliskoj budućnosti ", istakao je gospodin Ovsjanikov.