Press centar objava

Otvorena nova Sberbank ekpozitura u Kruševcu

11.09.2013

Beograd, 11. 09. 2013. – Treća u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke otvorena je danas u Kruševcu. Presecanjem svečane vrpce od strane Marijane Vasilesku, člana Izvršnog odbora Sberbank Srbije zadužene za poslovanje sa stanovništvom, u prisustvu Bratislava Gašića gradonačelnika Kruševca, zvanično je označen početak rada kruševačke ekspoziture Sberbanke.

Gđa Vasilesku je izjavila da je Sberbanka Srbije univerzalna banka koj pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća.

"Napravili smo novi korak ka približavanju našim klijentima širom Srbije. Kruševac je ekonomski i administrativni centar Rasinskog okruga koji ima dobar potencijal za razvoj bankarske delatnosti. Želimo da budemo spremni za pravo vrieme koje dolazi, kada će ovo tržište imati trend rasta kako bi razvoj našeg poslovanja na ovim prostorima bio brz i efikasan.

Sberbanka već radi jako dobro u Srbiji uz stalan trend rasta i mi ćemo ponuditi konkurentne proizvode i usluge za građane i mikro preduzeća, razvoj inovativnih proizvoda i odličnu uslugu za mala i srednja preduzeća, fokusirani na cilj da postanemo najpoželjniji partner za kompanije iz Kruševca i Rasinskog okruga. Sberbanka ima jedinstvene bankarske proizvode za privredni i poljoprivredni sektor i to iskustvo i znanje sa ruskog tržišta će biti iskorišćeno u bankarskom poslovanju u Srbiji, " naglasila je gospođa Vasilesku.

Skupu su, pored gradonačelnika Kruševca prisutvovali i predstavnici gradske uprave i gradskih institucija kao i klijenti banke i ugledni privrednici Rasinskog okruga.