Press centar objava

Sberbank Srbija će podržati poljoprivrednu proizvodnju u Vojvodini

19.09.2013

Novi Sad, 19.09.2013. – Peta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Novom Sadu. Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbije je u prisustvu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, presecanjem svečane vrpce i zvanično označila početak rada novosadske ekspoziture Sberbanke.

Član Izvršnog odbora Sberbank Srbije, gđa. Vasilesku je rekla da Sberbanka nastavlja sa procesom transformacije u Srbiji sa ciljem da se što više približi svojim klijentima i ponudi im proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

„Novi Sad, kao najveći grad i administrativni, industrijski i finansijski centar Vojvodine, predstavlja pravo mesto za Sberbanku koja nudi sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća svojim sadašnjim i budućim klijentima koji žive i posluju na teritoriji grada i u Južnobačkom okrugu. Fokusiraćemo se na najmodernije usluge klijentima i atraktivne proizvode kako za stanovništvo tako i za mala i srednja preduzeća. Vojvodina poseduje ogroman potencijal za razvoj poljoprivredne proizvodnje, a na tom polju Sberbanka Rusije ima dragocena iskustva i jedinstvene bankarske proizvode i to iskustvo i znanje sa ruskog tržišta će biti iskorišćeno u bankarskom poslovanju u Vojvodini, istakla je gđa. Vasilesku.