Press centar objava

Nova ekspozitura Sberbanke u Jagodini

06.01.2014

Jagodina, 06. 01. 2013. - Danas je u Jagodini otvorena deveta po redu ekspozitura Sberbanke Srbija. Gospođa Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora Sberbanke Srbija i gospodin Goran Milosavljević, načelnik Pomoravskog okruga, presekli su svečanu vrpcu i time obeležili zvanični početak rada ekspoziture Sberbanke u Jagodini.

Gospođa Vasilesku je rekla da je Sberbanka univerzalna banka koja klijentima pruža sve vrste usluga i proizvoda fizičkim licima, malim i mikro preduzetnicima, srednjim i velikim preduzećima.

Jagodina je danas moderan privredni, kulturni, turistički i administrativni centar Pomoravskog okruga, grad koji je doživeo brz ekonomski i infrastrukturni razvoj. Ovo tržište ima veliki potencijal za razvoj bankarske delatnosti, pogotovo kada su u pitanju fizička lica, mali i mikro preduzetnici.

,,Sberbanka, sa konstantnim rastom, već drugu godinu za redom uspešno posluje u Srbiji,i ponudićemo konkurentne proizvode i usluge za fizička lica, mikro, male i srednje preduzetnike ali i fokusirati se da postanemo partner kompanijama iz Jagodine i Pomoravskog okruga. Sberabank Srbija je u potpunosti spremna da pruži tu vrstu usluge, ako  od nas to zahtevaju naši trenutni ili potencijalni klijenti kroz individualni pristup svakom od njih ponaosob. Vise od 100 miliona klijenata je dalo poverenje našoj banci. Želimo  da stanovnicima Jagodine pokažemo na delu da svi ti klijenti nisu pogrešili```- naglasila je gospođa Vasilesku.