Press centar objava

Nova ekspozitura Sberbanke u Staroj Pazovi

30.01.2014

Stara Pazova, 30.01.2014. – Osma u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke u Srbiji je otvorena danas u Staroj Pazovi. Valerij Ovsjanikov, Predsednik Izvršnog odbora Sberbanke Srbije je zajedno sa predsednikom opštine Stara Pazova Đorđetom Radinovićem/ Marijanom Vasilesku, članom Izvršnog odbora zaduženog za poslovanje sa stanovništvom,  presecanjem svečane vrpce i zvanično označio početak rada čačanske Sberbank ekspoziture.

Valerij Ovsjanikov je rekao da je Sberbanka Srbije ušla u drugu godinu uspešnog poslovanja u Srbiji i da nastavlja sa procesom rebrendiranja i modernizacije svoje mreže ekspozitura.

„Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu ne samo u Srbiji već i u bivšoj Jugoslaviji. Danas u ovoj opštini postoji viće od 1000 privatnih kompanija sa zavidnim brojem zaposlenih kako i preko 30.000 hektara obradivih površina. Sberbanka Srbije će biti ovde da ponudi fleksibilno kreirane proizvode i usluge kako bi mogla da pruži punu finansijsku podršku svim gražanima, preduzetnicima, farmerima i kompanijama. Naš stalni focus na potrebe klijenata će biti dobitna formula za kako za njih tako i za banku i dati obiman doprinos daljem razvoju ove opštine”, objasnio je Ovsjanikov.