Press centar objava

Nova ekspozitura Sberbanke u Šapcu

13.02.2014

Šabac, 13. 02. 2014. – Deseta u potpunosti rebrendirana ekspozitura Sberbanke Srbije je danas otvorena u Šapcu. Presecanje vrpce od strane Marijane Vasilesku, člana Izvršnog odbora Sberbanke i Nemanje Pajića, zamenika gradonačelnika Šapca je i zvanično označilo početak rada šabačke ekspoziture Sberbanke.

Gospođa Vasilesku je rekla da je grad Šabac kao administrativni centar Mačvanskog okruga pravo mesto za Sberbanku Srbije, koja nudi sve vrste usluga i proizvoda za fizička lica, mikro, mala i srednja preduzeća i velike kompanije svojim sadašnjim i budućim klijentima koji žive i rade u ovom gradu i na području Podrinja.

“Geografski položaj opštine je veoma povoljan jer se nalazi na važnim saobraćajnim pravcima: drumskim, železničkim i rečnim i u blizini je velikih gradova Beograda i Novog Sada. Glavne industrije ovde u Šapcu kao što su proizvodnja hrane, transport i poljoprivreda su oblasti u kojima Sberbanka Srbije može da ponudi punu finansijsku podršku fizičkim licima kao i preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima. Ovo tržište ima veliki potencijal za razvoj bankarskih aktivnosti, pogotovu u poslovanju sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima, “objasnila je gospođa Vasilesku.