Press centar objava

Sberbank Srbija postala suvlasnik najvećeg programa lojalnosti u Srbiji Super Kartica

06.02.2014

Beograd, 6. februar 2014 – Nakon potpisivanja memoranduma o saradnji u novembru mesecu 2013. godine, Sberbank Srbija je kupovinom akcija postala suvlasnik zajedničkog programa lojalnosti kompanija IDEA, NIS i TELENOR pod nazivom Super Kartica.

Prikupljanje bodova i mogućnost dodatne uštede najveće su prednosti jedinstvenog programa nagrađivanja Super Kartica, a ulaskom Sberbank Srbije u partnerstvo, veliki broj klijenata će moći da uživa dodatne pogodnosti kroz specijalne proizvode i usluge.

Sberbank Srbija, deo Sberbanke jedne od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeće banke u Rusiji, pripremila je ekskluzivnu ponudu dobrodošlice svim korisnicima Super Kartice, i sprovodiće se kao najava početka aktivnosti već od februara 2014. godine.

„Imamo preduslove za uspeh, puno zanimljivih i inovativnih ideja kao i snažnu podršku svih partnera. Fokusiraćemo se na sistematski pristup kao i na testiranje i učenje“ reči su Valerija Ovsjanikova, Predsednika izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Super Kartica najveći program lojalnosti na srpskom tržištu, je uspela  da napravi odličan rezultat za manje od godinu dana postojanja. U više od 500 IDEA maloprodajnih objekata i NIS benzinskih stanica širom Srbije, Super Karticom je izvršeno više od 18 miliona kupovina.