Press centar objava

Sberbanka Srbije – Možete ostvariti sve što zamislite

25.03.2014

Beograd 25.03.2014. – Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja „Career days 2014“ Sberbank Srbija je kao i prethodnih godina prisutna sa svojom ponudom za posao koja se odnosi na mlade ljude koji zele da budu deo naseg tima.

Zorica Todorović, direktorka ljudskih resursa Sberbanke objašnjava:
„Strategija Sberbanke je ulaganje u mlade ljude koje banka vidi kao najvredniji resurs kompanije. Razvijamo se, širimo mrežu i poslujemo uz stalnu brigu o svakom zaposlenom. Timski rad, dobra atmosfera i konstantno učenje nas čine dobrim mestom za početak karijere. I ovom prilikom smo za diplomce ekonomskog i pravnog smera obezbedili 60 dana besplatne obuke za rad u bankarskoj oblasti i to u sektorima za rad sa stanovništvom, privredom i sektoru za upravljanje rizicima.

Sberbanka brine o razvoju zaposlenih i omogućava im da rade u stimulativnom okruženju i atmosferi koja motiviše i daje energiju za nove izazove i stvara mogućnosti da se ostvare postavljeni ciljevi jedne od najbrže rastućih finansijskih institucija na svetu. Idemo uvek korak ispred potreba naših zaposlenih, jer  lično zadovoljstvo poslom svakog od zaposlenih u našoj banci vodi ka kreiranju uslova koji dovode do trajnog napretka kako samih zaposlenih tako i banke i njenih usluga i proizvoda koje pruža svojim kijentima.“