Press centar objava

Sberbanka Srbije širi svoju mrežu ekspozitura - nova ekspozitura u Kikindi

10.06.2014

Kikinda, 10. 06. 2014. – Nova ekspozitura Sberbanke Srbije je otvorena danas u Kikindi. Presecanjem svečane vrpce od strane Marijane Vasilesku, člana Izvršnog odbora Sberbanke Srbije zajedno sa Aleksandrom Majkić, predsednicom Skupštine opštine Kikinda i zvanično je obeleženo otvaranje prve nove ekspoziture Sberbanke u Srbiji.

Vasilesku je ovom prilikom rekla da je Kikinda je administrativno središte Severnobanatskog okruga i industrijski razvijeno područje okruženo sa 62.000 hektara plodne, obradive zemlje i da je sasvim prirodno da banka kao što je Sberbanka Srbije, pronađe svoje mesto u Kikindi i otvoreni u tom gradu svoju prvu novu ekspozituru u Srbiji.

"Ovo je jedna od ukupno 15 novih ekspozitura koje su planirane da budu otvorene ove godine. ove godine. Širimo našu mrežu ekspozitura u celoj zemlji, pogotovu u gradovima i opšinama za koje smatramo da imaju potencijal za razvoj, kao što je Kikinda. Mi smo svesni problema koji postoje u poljoprivrednoj proizvodnji tokom poslednjih godina, zbog nepovoljnih vremenskih uslova i nedostataka akumulacija kapitala. U ovoj oblasti Sberbanka ima dragoceno iskustvo i jedinstvene bankarske proizvode i to iskustvo i znanje sa ruskog tržišta će se koristiti i ovde."

"Sberbanka Srbije će kao univerzalna banka ponuditi punu stanovništvu, preduzetnicima i kompanijama putem novih inovativnih proizvoda i usluga za koje mi smatramo da će pomoći rešavanju aktualnih problema i podstaknuti dalji razvoj cele zajednice, " naglasila je Marijana Vasilesku.