Naša AIK Banka


O Sunnyville Premium


Kvalitetna gradnja se lako prepoznaje, a u Sunnyville Premium kompleksu kvalitet je vidljiv već na prvi pogled. Težnja da se na tržištu postave novi standardi u stanogradnji, udovoljava pre svega realnim životnim potrebama i željama svojih klijenata. Ako se odlučite za Sunnyville Premium dobićete sve to i mnogo više, jer se budućim stanarima pruža život daleko od gužve i nedaleko od centra, uz izuzetan komfor i veliki izbor tipova stanova.

Izaberite stan po svojoj meri u Sunnyville Premium, pogledajte u budućnost.


KVALITET GRADNJE


Ono što izdvaja Sunnyville Premium od ostalih kompleksa, vidi se kada zakoračimo u stan. Španska keramika, temeljna izolacija između soba, a posebno između stanova, elegantna vrata i materijali koji omogućavaju da stan leti bude hladan a zimi topao sastavni su deo Sunnyville Premium iskustva.


STAMBENI KREDIT ZA SUNNYVILLE PREMIUM

  • Sa ili bez osiguranja kod NKOSK
  • Sa periodom otplate na 360 meseci
  • Opcija sa* ili bez učešća
  • Indeksiran u EUR

*Ukoliko klijent daje učešće, minimalno je 20% od kupoprodajne cene nepokretnosti.

SREDSTVA OBEZBEĐENJA KREDITA

  • Pet menica i administrativne zabrane
  • Hipoteka na nepokretnosti
  • Osiguranje nepokretnosti
  • Životno osiguranje (opciono)

ZAŠTO SUNNYVILLE PREMIUM?

 

U momentu kada stanar dobije ključ, u stanu je sve spremno za useljenje. Kupatila su opremljena keramikom i sanitarijama prestižnih španskih brendova, na podovima je Tarkett parket, a aluminijumska stolarija pokrivena je roletnama kojima se upravlja daljinski. Sve instalacije u kuhinjama su izvedene, tako da kuhinju i ugradne elemente možete naručiti i pre useljenja, jer su sve dimenzije tačne u milimetar. Već tokom prvog dana boravka u vašem novom stanu uverićete se koliko je izolacija od buke i vremenskih prilika dobra, uz posebnu izolaciju od buke svih prostorija, garantujući vam privatnost i miran san.

Želite Naša AIK Banka stambeni kredit za Sunnyville Premium?

Unesite podatke i očekujte poziv agenta.

Saglasnost za obradu podataka