SPECIJALNA PONUDA
Mastercard® Gold i Standard

Plaćajte Mastercard® karticom i ostvarite specijalne povoljnosti!

Znamo da Vam je svaki predah od obaveza zlata vredan i zato smo pripremili za Vas specijalnu ponudu!

U periodu od 1.7. do 31.8.2022. godine, plaćajte svojom Mastercard® Gold i/ili Standard kreditnom karticom i iskoristite specijalne povoljnosti prilikom:

      • obavljanja transakcija kupovine u inostranstvu
      • plaćanje hotela i turističkih aranžmana u zemlji
      • kupovine avio karata u zemlji

Naša AIK Banka će na račun Vaše kartice vratiti 5% od vrednosti transakcije. Ukupan maksimalni iznos povraćaja tokom kampanje je 12.000 RSD.

Ponuda ne važi za transakcije podizanja gotovine na POS terminalima i bankomatima.

 

Srećan put!

SPECIJALNA PONUDA
AIK LIKE

Popust u Tehnomaniji!

Plaćajte karticama naše banke i ostvarite do 20% popusta na kompletnu ponudu u Tehnomaniji, osim na IT uređaje za koje vas očekuje 15% popusta.

Popust se odnosi na maloprodajnu cenu, ne važi za artikle sa konačnom cenom i ne može se kombinovati sa drugim akcijama. Naznačeni popust se obračunava na cene za odloženo plaćanje.

Popust važi samo u prodajnim objektima, ne i online.

Ponuda traje do 31.8.2022. godine.

 

SPECIJALNA PONUDA
Oročena štednja u EUR

Sigurna štednja i srdačna dobrodošlica!

Naša AIK Banka je pripremila posebnu ponudu za oročenu štednju u evrima, uz fleksibilne rokove oročenja i atraktivnu kamatnu stopu, osmišljene u skladu sa potrebama i štednim navikama naših klijenata. Na ovaj način, naša banka Vam želi srdačnu dobrodošlicu među veliki broj građana i privrednika koji već štede u našoj banci i čijim sredstvima Naša AIK Banka upravlja pažljivo i odgovorno, investirajući ih u različite razvojne projekte najuspešnijih malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Pozivamo vas da iskoristite pogodnosti naše aktuelne ponude i da uz Štednju dobrodošlice svoj novac čuvate na sigurnom mestu, po izuzetno atraktivnim uslovima uz period oročenja koji najviše odgovara vašim mogućnostima i životnim planovima.