24-7 usluge

 Podrška za nepredviđene situacije

Prednosti

Vaš drug na drumu - dolazi na lice mesta i popravlja vaše vozilo

Vaš majstor - hitne popravke u Vašem domu

Vaš lekar na vezi- uvek dostupan za sva pitanja i savete


Pregled uslova

 • Vaš drug na drumu

  Pokvario vam se automobil na putu? Na raspolaganju vam je mogućnost popravke u slučaju manjeg kvara koji se može otkloniti na mestu događaja, ili prevoz vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode do prvog servisa ili autootpada – do maksimalne udaljenosti od 420km od mesta nastanka kvara ili oštećenja, na teritoriji Srbije i do maksimalne udaljenosti 100km na teritoriji Evrope.

 • Vaš majstor
  Potrebne su vam hitne intervencije u Vašem domu? Na raspolaganju vam je mogućnost organizacije intervencije kućnog majstora (električar, vodoinstalater, stolar, bravar, staklar), neograničen broj puta u toku godine. Za prva 2 slučaja troškovi su pokriveni do iznosa od 100 EUR, a za svaki sledeći slučaj asistencija će biti organizovana, ali će tada troškove snositi Korisnik usluge.
 • Vaš lekar na vezi
  Potreban Vam je stručan medicinski savet? Dežurni lekar opšte prakse Vam je uvek dostupan putem telefona za sva Vaša pitanja, kao i informacije o apotekama i dežurnim službama i tumačenje medicinskih izveštaja i laboratorijskih analiza.
 • Kako se koriste 24/ 7 usluge

  Korisnici dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 usluga. Željenu uslugu dobijate jednostavnim pozivanjem našeg specijalizovanog Kontakt centra na broj +381 11 411 88 99. Usluge se mogu koristiti 72 sata nakon izdavanja kartice koja je važeća u narednih godinu dana. Podnesite zahtev za Jednostavno paket računa ili Elite paket računa i uživajte u prednostima 24/7 usluga.

Zainteresovan/a sam za 24-7 usluge

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka