Sigurna štednja i srdačna dobrodošlica!


Prednosti

Štednja u EUR sa atraktivnim kamatnim stopama

Period oročenja
6, 12, 15 i 24 meseca

Brz proces i
sigurna štednja


Štednja dobrošlice

Naša AIK Banka je jedna od članica AIK grupe koju uspešno predvodi domaća AIK Banka i prisutna je na celoj teritoriji cele Srbije, sa ukupno 32 ekspoziture u 21 gradu. AIK bankarska grupa, čiji je Naša AIK Banka član, danas raspolaže bilansnom sumom koja prelazi 6,5 milijarde evra i poseduje kapital u vrednosti od 800 miliona evra. Tržišno učešće AIK grupe u Srbiji danas iznosi čak 9 odsto, a zahvaljujući tome naša AIK grupa danas predstavlja jednu od najznačajnijih bankarskih grupa u našoj zemlji.

Otkrijte šta je to što vam nudimo kada je oročena štednja u pitanju, i budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Želimo vam dobrodošlicu uz štedni račun koji smo kreirali u skladu sa vašim potrebama i štednim navikama. Štedite vaš novac na sigurnom, po atraktivnim uslovima uz pouzdanu podršku od prvog dana, i obezbedite sebi osećaj sigurnosti i izvesne budućnosti.

 

Fleksibilni rokovi oročenja i atraktivna kamatna stopa

I u godinama koje slede želimo da ostanemo Vaš prvi izbor kada je reč o štednji i banci u kojoj ćete štedeti.

Upravo zbog toga, Naša AIK Banka je i ovoga puta pripremila posebnu ponudu za oročenu štednju u evrima, uz fleksibilne rokove oročenja i atraktivnu kamatnu stopu, osmišljene u skladu sa potrebama i štednim navikama naših klijenata. Na ovaj način, naša banka Vam želi srdačnu dobrodošlicu među veliki broj građana i privrednika koji već štede u našoj banci i čijim sredstvima Naša AIK Banka upravlja pažljivo i odgovorno, investirajući ih u različite razvojne projekte najuspešnijih malih i srednjih preduzeća u Srbiji.

Pozivamo vas da iskoristite pogodnosti naše aktuelne ponude i da uz Štednju dobrodošlice svoj novac čuvate na sigurnom mestu, po izuzetno atraktivnim uslovima uz period oročenja koji najviše odgovara vašim mogućnostima i životnim planovima.  

 Zainteresovan/a sam za
Oročenu štednju u EUR

Unesite Vaše podatke i očekujte poziv agenta.

Vaš zahtev je uspešno poslat, javićemo Vam se u što kraćem roku.
Saglasan(a) sam da moji podaci budu obrađeni

Obaveštenje o obradi podataka


Pregled uslova

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.

Pogledajte više na sajtu Agencije za osiguranje depozita: